Här kommer en summering från mötet vi hade i onsdags gällande bokning av banor och provloppens planering. Vi tyckte att vi fick in bra åsikter och önskemål och utifrån dem har vi kommit fram till föjlande:

 

Vi kommer börja använda ett bokningssystem för att köra på stora banan och skogen/rakbanan. Det är en app som heter Boka Mera som man kan ladda ner på sin telefon, söker Östersundstravet och registrerar sej eller så kan man gå in på hemsidan och antingen klicka på ”knappen” Boka Bana på startsidan eller länken Boka Bana på sidan med anläggningens öppettider.

Vi kommer att börja på måndag 30 september på prov och köra 1 månad, sen ser vi om vi behöver korrigera något och så hoppas vi att det kommer funka bra och vi kommer köra vidare med bokningssystemet.

 

Anledningen till att vi ska användadetta är att vi vill kunna effektivisera våra resurser för att kunna ha så bra banor och service som möjligt när banorna används och att veta hur mycket stallplatser som kommer att behövas mm. Tex att vi inte behöver ha personal som jobbar när inga eller väldigt få kör och istället kunna hålla banorna bättre när de faktiskt används samt att inte behöva dra banorna precis när det ska köras fort. Vet vi att det ska köras kl 11.00 så kan banan redan vara dragen.

 

Bokningen ska göras 2 timmar innan man tänkt köra och kan bokas av fram till 30 min innan.

 

Provloppen kom vi nu gemensamt fram till att de körs varannan måndag 19.00 from 7 oktober fram till jul med reservation för ändringar pga. väder. Anmälan till dessa görs i bokningssystemet och man skriver en anteckning när man bokar banan och skriver där vilken tid man vill köra (efter hur provloppen sett ut tidigare).

Anmälan görs senast söndag kväll det går bra att ange 1.a och 2.a hand på önskat lopp och startlistor kommer ut måndag f.m, skulle loppet inte bli av blir man meddelad.

 

Det är inte meningen att detta ska bli krångligt utan bara bättre för alla så tveka inte att höra av er om ni undrar något eller behöver hjälp med bokning.

Ida Jonsson 0720509858

 

//Östersundstravet Joel, André och Ida

Publicerad torsdag 26 september 2024.